Familie gevonden binnen 10 minuten

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 16:49

Familie gevonden binnen 10 minuten!

25 maart is mijn moeder (Rozana Pinto), opa en oma Mendes Pinto gevonden door een Braziliaanse detective van PDBeH stichting, waarom mijn moeder nooit gevonden is komt door dat de naam verkeerd geschreven is in de adoptie papieren, met en S In plaats van Z. maar mijn opa en oma zijn wel goed geschreven waardoor ik mijn moeder heb kunnen vinden. 


N.a.v. de uitzending van Je Zal Maar Hebben 8 maart 2022 heeft de stichting PDBeH contact opgenomen met Carlos via  Facebook privé berichtje gestuurd ik was terughoudend dus ik zij van bedankt ik ga er over nadenken, een week later kom ik een vriend tegen in centrum van Arnhem hij zijde ik heb je uitzending gezien ik heb een stichting die mijn familie gevonden heeft mag ik jou nummer door geven ik zij ja (graag) het bleek dezelfde stichting te zijn. Deze stichting Pessoas Desaparecidas Brasil e Holanda (vermiste personen Brazilië en Nederland) is gespecialiseerd in zoektochten naar biologische familie van adoptiekinderen uit Brazilië.


Na het doorgeven van de namen op de papieren van Carlos was binnen 5 minuten zijn moeder in het register gevonden en binnen 10 min de familie. Dit is waar je als adoptiekind recht op hebt. De stichting draait op giften en de bijdrage van de deelnemers. Zij vragen 275 euro voor de inschrijving, maar gezien de eerdere uitgaven van Carlos heeft de st. PDBeH aangeboden geen kosten voor de zoektocht in rekening te brengen. Carlos heeft dit aanbod geaccepteerd. Het uiteindelijke doel is nu natuurlijk van ons doelbedrag de reis te kunnen bekostigen en eventuele andere kosten die opduiken. Hier zou Carlos erg mee geholpen zijn dus... Doneer! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.